SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ ÎN ALEXANDRIA

SCANDAL CU FOCURI DE ARMĂ ÎN ALEXANDRIA

Reglare de conturi ca-n Vestul Sălbatic în Alexandria. Localnicii au fost martorii unui episod sangeros. Membrii unui clan din oraș au vrut să-și facă dreptate singuri și au năvălit cu topoare, bâte și cuțite peste o familie rivală. Un om a fost înjunghiat în stradă. A fost alertă. Polițiștii au tras focuri de armă și au chemat în ajutoare mascații pentru a potoli spiritele. Scandalagii au fost aliniați pe asfalt, până la sosirea ajutoarelor. Au fost ridicași și duși la secție. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un tânăr a fost transportat în stare gravă la București.

Scenele nu sunt desprinse dintr-un film de acțiune. S-au întâmplat ziua în amiaza mare, pe o stradă din Alexandria. Mai mulți indivizi, sub comanda familiei Dumitru, tată și fiu, cunoscuți în oraș ca Direcțian și Gemică, au dat buzna pentru a-și regla conturile cu…cuțitele. Scandalul dintre cele două familii a pornit de la un…live pe facebook, în care unul unul dintre cei atacați astăzi spunea că a fost bătut, în urmă cu câteva zile, de aceleași personaje. Aceștia ar fi intrat peste el în casă, cu cagule, și l-ar fi lovit cu bâteleCum nu puteau rămâne indiferenți la acuzații, Direcțian și fiul său Gemică, însoțiți de mai mulți acoliți, au dat buzna în miezul zilei, peste rivali. De această dată cu fața la vedere, fără să țină cont de oră sau de oamenii care treceau pe stradă. Oamenii au fost pur și simplu terifiați. Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă. Apoi indivizii au scos cuțiele, au intrat in casa rivalilor, au lovit în cine le-a ieșit în cale, apoi l-au alergat pe cel înjunghiat pe strada. Mai ceva ca-n Vestul Sălbatic. Polițiștii din Alexandria au intervenit în forță.

Oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare pentru a-i potoli pe scandalagii. Depășiți de situație au cerut de urgență intervenția mascaților.

Scandalagii au fost aliniați pe asfalt , până la sosirea mascaților de la Serviciul Acțiuni Speciale IPJ Teleorman. Șapte persoane au fost duse la sediul poliției Alexandria, pentru audieri.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta