SAT PRĂDAT DE HOȚI

SAT PRĂDAT DE HOȚI

Intr-un sat din Arges, hotii parca ar fi la ei acasa. Sparg casa dupa casa si nimeni nu le da de urma. Noaptea trecuta, in Teiu s-au spart 5 case si un magazin iar pradatorii au furta tot ce le-a picat in maini. Oamenii s-au saturat sa tot fie pradati si spun ca de acum isi vor face singrui dreptate.

Azi-dimineață, polițiștii au luat la rând la verificat locuințele din satul Teiu,la fel cum făcuse și un hoț noaptea trecută. Din fiecare casă și-a dorit câte ceva și a scotocit prin toate dulapurile,  sertarele și șifonierele,iar timp a avut berechet pentru că a ales doar locuințe cu proprietari de weekend.

Bunica primarului și cea a unui polițist din comună au fost două dintre victimele de noaptea trecută,iar cea mai valoroasă oprire a fost la magazinul sătesc. Locația este,teoretic, dotată cu camere de supraveghere dar proprietarii susțin că hoțul s-a ferit.

Fiecare localnic prădat are propria variantă referitoare la cine ar fi hoțul.Mai rămâne acum ca și poliția să confirme vreuna dintre bănuieli.

Comenteaza

comentarii

reclama ta