SARBATORI LA DATORIE

SARBATORI LA DATORIE

Peste 350 de politisti si jandarmi damboviteni vor iesi in strada de Florii si de Paste pentru a asigura ordinea si linistea publice . Oamenii legii vor fi, in special in zona lacasurilor de cult in timpul slujbelor religioase, in zonele aglomerate precum piete, oboare, gari sau autogari.

http://www.youtube.com/watch?v=9th8CoVaQjk

Angajatii MAI, care vor fi de serviciu in perioada Floriilor si sarbatorilor Pascale au datoria de a mentine ordinea si linistea publica in toate zonele aglomerate. 205 politisti cu 88 echipaje auto vor fi pe strazile oraselor si pe drumurile judetului, iar politistii de la cele 13 posturi locale vor avea datoria de actiona pe teritoriul localitatii, in zona sectiilor arondate. La lucru de sarbatori vor fi si inspectorii de la Garda Financiara si anhajatii firmelor de paza.

In aceste zile de sarbatoare un semnal de alarma trag jandarmii. Turistii care se indreapta spre zona montana Padina sunt sfatuiti sa foloseasca drumulu de acces DJ 714. Pe Dichiu inca se lucreaza, este juridic inchis si sunt numeroase pericole, date de zonele inca acoperite cu gheata.

Echipa: Corina Slămnoiu / Eduard leasă

Comenteaza

comentarii

reclama ta