SĂRBĂTORESC ZIUA NAȚIONALĂ ÎN STAȚIUNI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aglomerație mare pe Valea Prahovei și în acest an de 1 decembrie. Românii și-au făcut rezervări din timp și se vor bucura de un weekend de poveste cu mâncare tradițională, muzică populară și gratuități la piscină. Pe perioada minivacanței de 1 Decembrie, hotelierii estimează un grad de ocupare hoteliera de peste 95 la sută. Ca de fiecare dată minivacanța a început cu haosul din trafic.
Turiștii au luat cu asalt și în acest an stațiunile montane din Prahova. Pe DN1 s-au format ca de fiecare dată cozi uriașe, însă cu gândul la distracție șoferii trec și de aglomerație. În stațiuni îi așteaptă mese îmbelșugate, petreceri și suprize din partea gazdelor.
Cei care ajung în stațiunile de pe Valea Prahovei vor putea să ia parte și la manifestări dedicate Zilei Naționale. În Sinaia se vor organiza o paradă militară și un târg cu produse tradiționale.
Ca un cadou pentru turiștii care sosesc pe Valea Prahovei în weekendul cu Ziua Națională, hotelierii au luat decizia de a nu mări prețurile.
Administratorii pârtiilor din Azuga au furat startul şi au deschis pârtia pentru începători cu zăpadă artificială încă de la sfârșitul săptămânii trecute. 6 urcări costă aici 20 de lei, iar cei care nu ştiu schia pot cere ajutorul profesorilor. Pentru o oră cu un monitor de schi începătorii trebuie să plătească 100 de lei, iar cei care vin în grup primesc reducere.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COVID-19: BILANŢ ÎNGRIJORĂTOR

Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus . 125.009 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV