ȘAPTE, VINE SLOBOZIA!

Chindia Târgoviște – Flacăra Moreni 7-0

Chindia s-a antrenat cu Flacăra Moreni pentru ultimul meci din campionat, cu Unirea Slobozia, programat miercuri seară pe Eugen Popescu. Echipa din Târgoviște a bătut cu 7-0, la capătul unui meci în care oaspeții au aliniat o garnitură de juniori. Antrenorii Chindiei se declară mulțumiți de evoluția roș-albaștrilor și spun că au pus ochii pe câțiva tineri morenari.

Flacăra și-a odihnit titularii obișnuiți, pentru a nu risca accidentări înaintea finalei de cupă, cu pietroșița. Puștii de la Moreni n-au putut ține pasul cu mult mai experimentații adversari.

Chindia așteaptă cu emoții finalul de campionat. E interesant de văzut care va fi decizia finală a Federației în cazul Sportului. Mai-marii FRF au hotărât să nu programeze trupa din Regie cu Suceava, decizia conducând spre excluderea din campionat și implicit retrogradarea. Caz în care ecuația locurilor ce duc în Liga a III-a s-ar fi rezolvat. Sportul a contestat însă neprogramarea, iar o decizie finală ar trebui luată luni, cel mai târziu.

 

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/8Ydd6510O0k

Comenteaza

comentarii