SALVAREA VINE DE LA OAMENI SIMPLI ȘI CU SUFLET!  APARATURĂ DE O JUMĂTATE DE MILIARD VA AJUNGE ÎN DOUĂ ZILE LA SPITALUL DIN GĂEȘTI

SALVAREA VINE DE LA OAMENI SIMPLI ȘI CU SUFLET! APARATURĂ DE O JUMĂTATE DE MILIARD VA AJUNGE ÎN DOUĂ ZILE LA SPITALUL DIN GĂEȘTI

Cosmin și Oana Voevodschi, doi tineri oameni de afaceri din Găești, sar din nou în ajutorul Spitalului din Găești și au anunțat că vor dona două ventilatoare mecanice și patru măști full face, aparatură vitală pentru pacienții infectați cu coronavirus.

În plus, aceștia au achiziționat 100 de sticle cu dezinfectant, pe care le vor da tot spitalului din Găești. Aparatura costă aproximativ 500 de milioane, dar asta contează mai puțin. Importante sunt viețile oamenilor care pot fi salvați cu astfel de aparatură, care până acum nu a existat în acest spital.


“N-am stat prea mult pe gânduri, când am auzit că spitalul din oraș are nevoie din nou de ajutor. Contează mult că putem ajuta și o facem din tot sufletul. Sper ca gestul nostru să fie făcut de cât mai mulți oameni, pentru că în acestă perioadă critică, chiar este nevoie de noi” ne-a spus Cosmin.
Tânărul ne-a declarant că astăzi a achitat contravaloarea, iar producătorul l-a asigurat că în maximum două zile,toată aparatura va fi livrată pe adresa spitalului.

Comenteaza

comentarii

reclama ta