SACI CU SCRISORI, IN SUBSOLUL BLOCULUI

SACI CU SCRISORI, IN SUBSOLUL BLOCULUI

Daca trebuia sa primiti o scrisoare de doi ani si va intrebati de ce nu a ajuns nici pana acum, este pentru ca nu ati cautat unde trebuie. Nu trebuia sa verificati casuta dumneavostra postala, ci trebuia sa mergeti in subsolul unui bloc din Pucioasa. Acolo au fost descoperiti saci de corespondenta, mandate postale, cupoane pentru pensionari. Va intrebati ce cauta aici toata corespondenta? Unui postas i-a fost lene sa o distribuie si a depozitat-o in subsolul imobilului unde locuieste. In prezent, barbatul nu mai lucreaza la posta, dar va raspunde in fata legii pentru fapta lui.

O scrisoare, doua scrisori, trei, patru… Asa au incercat sa numere politistii corespondenta gasita in subsolul blocului din Pucioasa, pana au adunat sase saci. Cel care a sunat la politie, dupa ce a descoperit corespondenta a fost un barbat, chemat sa faca in subsolul blocului curatenie.

Cum au ajuns scrisorile in subsol? Misterul a fost dezlegat de oamenii legii. Un barbat de 50 de ani, fost angajat la Posta, le-a aruncat acolo. Se pare ca barbatului i-a fost prea lene sa le distribuie si a gasit o alta varianta. Problema este ca multe scrisori trebuiau sa ajunga la destinatar inca din 2011. Unul din vecinii fostului postas spune ca a dat peste saci, dar nu i-a trecut prin cap ca sunt plini de corespondenta.

Barbatul a fost dat afara de la Posta la inceputul anului. Reprezentantii oficiului postal la care a lucrat au refuzat sa ofere orice informatie in legatura cu acest caz.

Acum, barbatul s-a ales cu dosar penal si va raspunde in fata legii pentru abuz in serviciu.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta