SA RÂDEM CU NICĂ DE LA MEDIU!

SA RÂDEM CU NICĂ DE LA MEDIU!

Sedinta de Colegiu Prefectural a avut insa si momente vesele. Cel care a reusit sa ii binedispuna pe sefii deconcentratelor a fost Nica de la Mediu. Este drept ca intentia domnului director nu a fost sa ii faca pe colegii lui sa rada cu lacrimi. Mirel Nica pur si simplu a citit in stilu-i caracteristic un raport despre activitatea agentiei pe care o conduce. Problema a fost insa ca oricat de mult s-au straduit cei prezenti, nimeni nu a reusit sa inteleaga discursul sefului de la Mediu, care parea ca vorbeste o alta limba, in niciun caz romana.

Iar seful Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Dambovita a inceput raportarea. Informatiile prea multe pe care a trebuit sa le citeasca de pe foi l-au obosit insa pe Mirel Nica. Directorul APM Dambovita nu a mai reusit sa se faca inteles de cei prezenti.

Acesta a fost doar inceputul. Seful de la Mediu a dovedit ca poate mult mai mult.

Si discursul a continuat, in aceeasi limba de nimeni inteleasa, spre amuzamentul directorilor prezinti la sedinta de Colegiu Prefectural. In ciuda eforturilor supraomenesti, unii colegi ai sefului de la Mediu nu au mai rezistat si au ras cu lacrimi. Discursul in „chineza” nu l-a amuzat insa si pe Victor Sanda, mai degraba i-a provocat dureri de cap. La final insa, a tinut sa il felicite pe Mirel Nica, pentru aceasta raportare unica!

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta