SĂ O AJUTĂM PE GEORGIANA

SĂ O AJUTĂM PE GEORGIANA

Georgiana, o tânără de 24 de ani, are mare nevoie de sprijinul nostru. Fata a fost diagnosticată cu o formă de cancer la genunchiul stâng și are o suspiciune și la piciorul drept. După chimioterapie, urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Familia și iubitul fetei cu care urmează să se căsătorească anul viitor cer ajutorul tuturor. Are nevoie de 50.000 de euro pentru intervenție. O parte din bani au fost strânsi prin împrumuturi, dar mai au nevoie de cel puțin 20.000 de euro. Iubitul fetei lucrează în cadrul MApN și a cerut ajutor camarazilor. Mai jos, scrisoarea acestuia adresată Ligii Militarilor Profesioniști.

„Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mica durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold.
Abia în luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm.
Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm….
Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape… 30 mii euro.
Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteză, în cel mai fericit caz. În cel mai rău, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta…. Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să își termine lucrarea de dizertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta.
Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei.
Vă mulțumim din suflet!”
Cont bancar:
CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
IBAN : RO24RNCB0133145990540001

Comenteaza

comentarii

reclama ta