S-AU TRAS FOCURI DE ARMĂ PENTRU PRINDEREA UNOR SUSPECȚI

S-AU TRAS FOCURI DE ARMĂ PENTRU PRINDEREA UNOR SUSPECȚI

UPDATE: Tânărul care a condus autoturismul și nu a oprit la smenalele agenților de poliție a fost preznetat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii argeșeni au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE: Polițiștii din Argeș i-au preluat aseară pe cei trei suspecți care se aflau în bolidul de lux. Tânărul care a condus a fost reținut de către anchetatori, pentru 24 de ore. El este acuzat de conducere fără permis și neoprire al semnalele agenților de poliție. În plus, și polițiștii din Dâmbovița au deschis pe numele lui un dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Operațiune de amploare în Argeș și Dâmbovița în aceste momente. Polițiștii au urmărit o mașină în care se aflau trei suspecți de furturi din locuințe. În Argeș, polițiștii au tras cu pistoalele pentru a-i opri pe fugari, însa aceștia au demarat în trombă și au ajuns în județul Dâmbovița. Agenții din Argeș au tras șase focuri de armă. Gloanțele au avariat caroseria bolidului de lux și anvelopele acestuia. A urmat apoi o urmărire ca-n filme pe raza județului Dâmbovița.  Comisarul șef Păun Sorin, aflat la comanda Poliției din Dâmbovița, a ordonat declanșarea operațiunii „năvodul”. Suspecții, doi bărbați și o femeie,  au ajuns în șanț cu mașina, pe DN71, la Brătești, după ce au intrat într-un autoturism care cirucla din sens opus. O femeie aflată în acel autoturism a fost rănită și dusă la spital pentru îngrijiri. Cei trei fugari au fost prinși la scurt timp după accident. Aceștia au încercat să fugă pe câmp. 

Comenteaza

comentarii

reclama ta