S-AU ÎNTÂLNIT CU URSUL

S-AU ÎNTÂLNIT CU URSUL

Urșii au devenit spaima turiștilor din Prahova. Un grup de vizitatori din capitală ce cobora pe traseul Jepii Mici s-a întâlnit cu un urs. Aceștia au sunat de urgență la 112 și au cerut ajutor. Jandarmii montani au pornit în căutarea lor. După o operațiune dificilă cele patru persoane au fost coborâte de pe munte în siguranță după ora 22.00.
Din grupul de vizitatori făceau parte trei femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 de ani și 58 de ani. Cei patru au avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani după ce s-au întâlnit cu animalul pe poteca unui traseu de pe Jepii Mici din Munții Bucegi. Oamenii au apelat imediat la numărul unic de urgență 112, după ce una dintre persoane a suferit un atac de panică și nu mai putea înainta.
Problema urșilor este în continuare una scăpată de sub control. Jandarmii montani prahoveni confirma că în luna august s-au înmulțit intervențiile pentru salvarea vizitatorilor care s-au întâlnit cu urșii în masivul Bucegi. Urşii pun stăpânire pe întreg județul Prahova. După Buşteni și Sinaia, aceștia au fost văzuți zilele trecute și în alte zone nu doar cele montane. Un urs a fost filmat de un șofer în zona Tufeni din Băicoi.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta