RUMOASE DE PASTE

RUMOASE DE PASTE

O data cu incalzirea vremii creste si grija pentru un corp frumos si un look de invidiat. Pentru a prinde cat mai multa incredere ele si pentru ca se apropie Pastele, doamnele si domnisoarele din Dambovita au luat cu asalt saloanele de infrumusetare. Femeile aleg tratamente cosmetice, coafuri si frizuri in cele mai actuale tendinte, dar si maniciura si pedichiura cu motive pascale.

http://www.youtube.com/watch?v=6pU3aPG21q4

Pentru a fi cochete de sarbatori reprezentantele sexului frumos s-au programat din timp. Stilistii spun ca in aceste zile numarul clientelor aproape ca s-a dublat. In materie de hairstyle se poarta culorile indraznete, aramiu si rosu, fiind vedetele acestui sezon.

Pentru a avea o manichiura de invidiat specialistii va recomanda in primul rand unghii sanatoase, iar in materie de cosmetica, tratamentele de hidratare si protectie importiva razelor solare.

Daca nu ati reusit pana acum sa va faceti o programare specialistii va sfatuiesc sa va grabiti. Aproape ca nu mai sunt locuri libere, iar stilistii de abia fac fata numarului mare de solicitari.

Echipa: Corina Slămnoiu
Mădălin Anca

Comenteaza

comentarii

reclama ta