RETICENT LA OFERIREA DE INFORMAŢII

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat varianta de premier propusa de colitia PSD-ALDE si la nominalizat pe Mihai Tudose, pentru postul de prim ministru. Inainte de votul din Parlament, pentru investirea noului cabinet, Mihai Tudose se pare ca sufla si-n iaurt, iar in fata presei este foarte evaziv in declaratii.

Cu  un curs post-universitar în domeniul securităţii naţionale la Colegiul Superior de Securitate Naţională, Serviciul Român de Informaţii, în 2006.  Si  cu un curs de specializare post-universitar la Colegiul Naţional de Apărare – Bucureşti,deasemenea  cu o diploma de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Serviciul Român de Informaţii, dar la care a renunta dupa ce a fost acuzat de plagiat, Mihai Tudose noul prim ministru desemnat, nu a fost pana acum foarte comunicativ in ceea ce priveste viitorul executiv, programul acestuia si componenta. Nici-una dintre putinele declaratii ale acestuia facute in fata presei dupa momentul desemnarii nu a adus lamuri in acest sens.

Desi are la dispozitie pana la 6 zile ca sa stabileasca  structura noului executiv si implicit sa se prezinte la votul din Parlament, Mihai Tudose  se pare ca se prezenta in fata parlamentarilor, alaturi de colegii de cabinet, negociati chiar in astazi cu liderul PSD Liviu Dragnea, cel mai tarziu joi 29 iunie, in naceiasi yi in eventualitate unui vot favorabil urmand ca noul Guvern sa depuna juramantul de investitura, la palatul Cotroceni.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta