RESPONSABILITATE ZERO LA COMPANIA DE APĂ

RESPONSABILITATE ZERO LA COMPANIA DE APĂ

Reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa neagă orice problemă existentă la reţeaua publică de apă potabilă din Priboiu, deşi de două zile curge apă cu rugină la robinete. Şeful companiei a promis că va veni în cadrul Emisiunii La Raport să laămurească situaţia şi să-i liniştească pe contribuabili, spune el, însă, au rămas doar promisiunile. Nici Adrian Dumitru, nici delegatul său, nu au ajuns în studiourile MDI TV şi nici la telefon nu au fost disponibili pentru a da explicaţii cetăţenilor pe care îi batjocoresc în fiecare zi.

Prin două înregistrări telefonice directorul Companiei de Apă ne-a asigurat că un reprezentant al societăţii comerciale va fi prezent în platoul emisiunii La Raport, pentru a vorbi despre problema de la Priboiu, o problemă care aparţine doar oamenilor, nu şi furnizorului care o respinge categoric, în ciuda dovezilor pe care le au contribuabilii. Scaunul, care trebuia să fie ocupat de purtătorul de cuvânt, Adrian Ciocârlan, desemnat de şeful său, a rămas însă gol. Cu cinci minute înainte de începerea emisiunii, acesta a anunţat că nu mai poate ajunge.

Aşa cum reprezentanţii Companiei de Apă s-au fofilat şi au fugit de explicaţiile pe care trebuiau să le ofere contribuabililor, aceeaşi atitudine am întâlnit-o şi la Direcţia de Sănătate Publică, instituţie care trebuia să se autosesizeze în acest caz.

Colegii noştri „au înroşit” telefoanele pe tot parcursul emisiunii, încercând să ia legătura cu un reprezentant al Companiei de Apă pentru a lămuri situaţia de la Priboiu, însă în zadar. Nici Directorul Adrian Dumitru, nici purtătorul de cuvânt, Adrian Ciorcârlan, nu au răspuns, iar contribuabilii au rămas cu aceleaşi semne de întrebare, neştiind ce conţine apa care curge la robinete, de culoare maronie şi plină de impurităţi.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta