REPETIȚIE PENTRU EVENIMENTUL PERFECT

REPETIȚIE PENTRU EVENIMENTUL PERFECT

Eveniment inedit sâmbătă la restaurantul Boema din Târgoviște. Viitorii miri au avut parte de o Repetiție pentru evenimentul perfect! Manifestarea a fost dedicată exclusiv contractorilor Boema pentru anul 2019. Cuplurile prezente au putut degusta meniuri speciale, vinuri și au avut ocazia de a analiza ofertele pentru decorațiuni, candy-bar, cocktail-bar, servicii foto-video, DJ, MC și soliști. Gazdele evenimentului au fost chiar proprietarii Centrului de Evenimente ,,Boema’’, Marinela Olei și Florin Olei. Responsabil cu atmosfera și buna dispoziție a fost Cornel Palade. Boema Events a prezentat în exclusivitate un concept culinar pentru evenimente creat de chef maestrul Georgy Valery, maestrul în arta culinară, absolvent al celei mai prestigioase Academii de Gastronomie din lume – CORDON BLEU PARIS, mentor al celei mai bune Școli de Gastronomie din România – HORECA SCOOL, formator a peste 18 generații de bucătari, șefi bucătari și maeștrii bucătari.
În cadrul evenimentului au fos prezentate și programe artistice oferite de Grupul de dansatori de la Gura Ocniței și Grupul Ilios- de dansuri grecești, iar viitoarele mirese și viitorii miri au putut admira câteva propuneri de rochii de mireasă și costume de ginere de la atelierele de design și casele de modă din Târgoviște.
„Repetiție pentru evenimentul perfect la Boema” va fi un eveniment consacrat. Deja data pentru anul 2020 este fixată pentru 4 aprilie și va fi un eveniment dedicat exclusiv contractorilor pe anul 2020.

Comenteaza

comentarii

reclama ta