REPARAȚII LA POLIVALENTA DIN TÂRGOVIȘTE

REPARAȚII LA POLIVALENTA DIN TÂRGOVIȘTE

Sefii Directiei pentru Sport si Tineret Dambovita anunta ca au gasit sprijin la Minister pentru a repara acoperisul Salii Polivalente, prin care se infiltreaza apa la ploile puternice sau la topirea zapezii. Ministerul aloca 200.000 de lei pentru lucrari, care ar trebui sa se finalizeze cel tarziu la toamna.

Sala Polivalenta din Targoviste nu a cunoscut reparatii capitale in cei 40 de ani scursi de la inaugurare. Aflata in proprietatea Ministerului Tineretului si Sportului, sala este administrata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, care traieste tot din fondurile Ministerului. Primaria Targoviste, Consiliul Judetean Dambovita si CS Targoviste s-au declarat interesate sa preia Polivalenta, care va fi insa modernizata tot de Minister, cel mai probabil pana in 2017.

Oficialii Directiei din Dambovita au facut joi un bilant al activitatii din primul trimestru al lui 2017. Lucrurile au mers bine, spun sefii DJST, care au incasat o parte din datoriile istorice ale CSM Targoviste pentru chiria salii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta