REÎNVIE FOTBALUL LA CÂMPULUNG?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Orasul Campulung Muscel ar putea avea in curand, din nou, o echipa de fotbal. Autoritatile si-ar fi dorit sa o inscrie direct in Liga a III-a, dar presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, a anuntat ca asa ceva nu este posibil. “Echipa trebuie sa promoveze prin merite sportive”, a transmis Burleanu, supervisor la alegerile pentru sefia AJF Arges.

Autoritatile locale au luat in calcul mai multe variante, insa niciuna nu are sanse de concretizare. Mai intai, au incercat sa aduca la Campulung o echipa de Liga a II-a din alt oras. Apoi s-au gandit sa infiinteze o formatie pe care sa o inscrie direct in Liga a III-a. Razvan Burleanu a explicat ca Federatia nu va fi de acord cu o asemenea initiativa.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SUTE DE AMENZI ÎN 24 DE ORE

În weekend, polițiștii, împreuna cu jandarmii și instituțiile cu atribuții de control, au acționat atât in uniformă, cât și in civil, pentru a verifica modul în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au fost vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile și terasele, dar