RĂZBOIUL DE LA VÂRFURI CONTINUĂ

RĂZBOIUL DE LA VÂRFURI CONTINUĂ

Războiul de la Vârfuri continuă! Scandalul între primarul din localitate și contabila primăriei pare fără sfârșit. După ce adresa oficială în care primarul a folosit cuvinte greu de descris despre contabilă a devenit virală și a făcut înconjurul României, cei doi protagoniști au ieșit La raport la MDITV.

Prezent în emisiunea SUD-MUNTENIA LA RAPORT, inspectorul șef ITM Dâmbovița, unde a ajuns adresa oficială trimisă de primar în care folosește un limbaj cu conotații sexuale, a declarat că a crezut inițial că este o glumă. Acesta spune că solicitase primăriei realizare unui plan de măsuri.

Primarul susține că a ajuns să trimită adresa ofensatoare pentru contabilă pentru că era la capătul răbdarii.

Conflictul de la Vârfuri este mai vechi. Primarul susține că totul a pornit de la dorința sa de a candida și la alegerile din 2016 pe care a reușit să le și câștige. Acest lucru nu ar fi fost pe placul contabilei.

De cealaltă parte, contabila primăriei susține că edilul șef le vorbește urât tuturor angajaților și că nu se poate discuta cu el.

Primarul susține că va merge până în pânzele albe să demonstreze că el are dreptate, ba chiar susține că adresa controversată nu e singura trimisă. Potrivit edilului din Vârfuri acesta a reclamat-o pe contabilă și în alte adrese oficiale. Rămâne de văzut dacă scandalul se va opri și cei doi vor colabora pentru binele localnicilor.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta