RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: BĂRBATUL CARE A ÎNTREȚINUT RELAȚII CU MINORA VREA SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ CU EA. SPUNE CĂ MAMA FETEI A FOST DE ACORD.

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: BĂRBATUL CARE A ÎNTREȚINUT RELAȚII CU MINORA VREA SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ CU EA. SPUNE CĂ MAMA FETEI A FOST DE ACORD.

Răsturnare de situație în cazul de la Găești. Bărbatul care a întreținut relații sexuale cu o minoră, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta recunoaște fapta, dar susține că mama fetei știa de relația lor, era de acord chiar ca cei doi să se căsătorească. Asta în ciuda faptului că în trecut bărbatul fusese și iubitul mamei. Relația celor doi era cunoscută de toată lumea și mama, fiica adoptivă și bărbatul ar fi locuit chiar în aceeași curte.
Bărbatul de 34 de ani a fost reținut, iar magistrații au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de întreținere de relații sexuale cu o minoră de 17 ani. Fata, este chiar fiica adoptivă a fostei sale concubine. Bărbatul a recunoscut tot, dar spune că mama fetei a știut de relația lor, că sunt împreună de câteva luni, ba chiar femeia ar fi trecut peste sentimentele pentru bărbat din trecut și ar fi fost de acord ca cei doi să se căsătorească. Totul cu o condiție: fata să își termine studiile. Ulterior, tot ea a fost cea care l-a reclamat pe bărbat la poliție. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, începând cu luna februarie a anului 2019, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu o adolescentă în vârstă de 17 ani, fiica adoptivă a concubinei sale. Vecinii știau și ei de idilă, iar cei trei se pare că locuiau în aceeași curte.
Polițiștii din Găești l-au audiat și a prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive. Aici s-a dispus reținerea lui pentru 30 de zile.

Comenteaza

comentarii

reclama ta