RAED ARAFAT A CONFIRMAT APELUL MANAGERULUI SPITALULUI DIN TÂRGOVIȘTE! „VOM IDENTIFICA SPITALE TAMPON, PE LÂNGIĂ SECȚIILE DE BOLI CONTAGIOASE”

RAED ARAFAT A CONFIRMAT APELUL MANAGERULUI SPITALULUI DIN TÂRGOVIȘTE! „VOM IDENTIFICA SPITALE TAMPON, PE LÂNGIĂ SECȚIILE DE BOLI CONTAGIOASE”

Secretarul de stat Raed Arafat a confirmat în urmă cu puțin timp, la Antena 3, că s-au identificat spitale tampon, pe lângă scețiile de boli infecțioase, unde vor fi redirecționați pacienții infectați cu coronavirus, care au complicații și necesită operații de urgență. „Am identifact spitale tampon, pe lângă cele unde tratăm pacienții cu coronavirus” a declarat Raed Arafat. Mai exact , s-au identificat alte spitale, unde se vor trata pacienții cu coronavirus, care suferă unele complicații și au nevoie de intervenții de urgență.

Această problemă a fost adusă în atenția opiniei publice și a conducerii Ministerului Sănătății de către managerul Spitalului de Urgență din Târgoviște, în urmă cu câteva zile. Dr. Claudiu Dumitrescu trăgea un semnal de alarmă că trebuie identificate urgent spitale „tampon” pentru cazuri de urgentă. De exeplu: un pacient cu coronavirus are nevoie de operație de apendicită. Dacă este transferat în spitalul de urgență mare, există riscul să contaminăm secția, sau chiar spitalul și atunci nu ar mai putea fi tratați pacienții care n-au coronavirus.

Declarațiile managerului, aici: https://www.mditv.ro/declaratie-ingrijoratoare-a-managerului-spitalului-judetean-targoviste-daca-nu-ne-organizam-putem-ajunge-sa-inchidem-spitalul-judetean/?fbclid=IwAR1slYu-jIpOk0YlUY-fQOlGTqm0lJjekP1vefJHGWshMoIFXArZJeQvAHA

În Dâmbovița trei spitale ar putea face față unor astfel de condiții. Este vorba despre Spitalul orășenesc Găești, Spitalul orășenesc Pucioasa, sau Spitalul municipial Moreni. Deocamdată nu se știe care a fost ales pentru astfel de intervenții.

Comenteaza

comentarii

reclama ta