PSD DÂMBOVIȚA, PRECIZĂRI ÎN SCANDALUL PRESUPUSEI MODIFICĂRI A LISTEI DE DELEGAȚI LA CONGRES

PSD DÂMBOVIȚA, PRECIZĂRI ÎN SCANDALUL PRESUPUSEI MODIFICĂRI A LISTEI DE DELEGAȚI LA CONGRES

În legătură cu apariția unor informații cu privire la modificări ale listei de delegați la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 29 iunie, facem următoarele precizări:
Lista delegaților a fost aprobată de Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița, la propunerea secretarului general al organizației, Cristian Daniel Stan.
Aparatul tehnic al organizației s-a ocupat de verificarea disponibilității de participare a celor nominalizați. În lucru au fost mai multe ciorne ale listei, aferente fiecărui membru al aparatului tehnic care s-a ocupat de confirmările telefonice.
Lista a suferit modificări ca urmare a faptului că unii dintre delegați nu pot participa. Înlocuirile au fost făcute de aparatul tehnic al organizației, la propunerile delegaților care nu pot participa, după verificarea disponibilității celor nominalizați. Varianta finală a listei de delegați va fi transmisă abia în cursul zilei de astăzi.
Nici o altă persoană din organizație, cu excepția secretarului general al organizației și membrilor aparatului tehnic, nu are atribuții în întocmirea si trasmiterea listelor de delegați.

Comenteaza

comentarii

reclama ta