PROIECTE APROBATE PENTRU COMUNA BĂLENI, DÂMBOVIŢA

PROIECTE APROBATE PENTRU COMUNA BĂLENI, DÂMBOVIŢA

Veşti bune pentru bălenari! Patru proiecte, din cele cinci depuse la Ministerul Dezvoltării, au fost aprobate, iar administraţia locală spune că, cel mai probabil, în primăvara anului 2018 acestea vor fi demarate. Astfel că, în următorii ani,  localnicii vor avea apă potabilă şi canalizare, o grădiniţă modernă cu program normal, dispensar comunal şi ateliere de lucru pentru elevii şcolii profesionale.

Cel mai amplu şi mai important proiect, din cele patru aprobate la Ministerul Dezvoltării, este cel de introducere a reţelei de apă potabilă şi canalizare. Pentru acesta s-au aprobat 18 900 000 lei. Alte trei proiecte au primit finanţare  şi vor fi implementate începând de anul viitor.

Chiar dacă finanţarea proiectelor a fost aprobată, drumul până la începerea propriu-zisă a lucrărilor este lung. Administraţia locală mai are de făcut câţiva paşi împortanţi până la implementare.

După finalizarea demersurilor birocratice vor începe şi lucrările propriu-zise. Primăria comunei Băleni a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale cinci proiecte, însă cel legat de reabilitarea unor drumuri nu a fost aprobat.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta