PROGRAME SOCIALE PENTRU SENIORI LA NICE TOUR HOLIDAY

PROGRAME SOCIALE PENTRU SENIORI LA NICE TOUR HOLIDAY

În acest sezon estival, Nice Tour Holiday a pregătit surprize de nerefuzat şi pentru seniori. Persoanele peste 50 de ani beneficiază de circuite turistice atât în ţară, cât şi peste hotare, la preţuri extrem de

Programele sociale pentru seniori includ şi transportul fie cu avionul, fie cu autocarul, în funcţie de preferinţe, iar reducerile sunt consistente pentru persoanele peste 50 de ani.

Pentru programele care includ transportul cu avionul, Nice Tour Holiday asigură în mod gratuit transferul de la domiciliu la aeroport la plecare şi de la aeroport acasă la întoarcerea din vacanţă. Cei interesaţi de ofertele pentru seniori pot afla mai multe detalii la sediul Nice Tour Holiday, situat în centrul municipiului Târgovişte, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân. Ofertele pentru seniori sunt limitate, iar rezervările se fac din timp, chiar şi de la începutul anului, însă, cei care se grăbesc mai pot prinde câteva locuri disponibile. Circuitele pentru seniori, cu reducerile amintite, sunt valabile în lunile august, septembrie şi octombrie.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta