PROCURORUL „PORTOCALĂ”, AUDIAT LA PARCHETUL GENERAL

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Fostul procuror Mircea Negulescu, poreclit și „Portocală”, a fost audiat la sediul Parchetului General privind numeroase acuzații ce îi sunt aduse atât prin denunțuri cât și privind înregistrări făcute publice în privința modului în care acesta instrumenta dosare. Pe surse, audierea de joi are legătura cu un dosar privind o plângere făcută de un magistrat pe care acesta l-a trimis în judecată.

Mircea Negulescu, fost procuror DNA Prahova, a încercat să stea departe de ochii presei. Așa că la sediul Parchetului General a vrut sa folosească altă intrare. Din nefericire pentru el, a fost redirecționat către intrarea principală. Aici a trebuit să facă față asaltului de întrebări din partea jurnaliștilor. Procuroul Portocală, așa cum este poreclit, a evit să răspundă.

Peste toate întrebările jurnaliștilor s-a așternut liniștea. Potrivit unor surse judiciare citate de mediafax, Negulescu a fost audiat într-un dosar privind o plângere făcută de un magistrat pe care acesta l-a trimis în judecată. Sursele precizează că este vorba despre o plângere depusă de un magistrat care era cercetat într-un dosar instrumentat de Negulescu, care a fost clasat de procurorii de la Parchetul General, însă judecătorii au infirmat decizia, constatând lipsa efectivă a anchetei. Reamintim faptul că Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, pe 30 ianuarie, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, acuzat, printre altele, că a luat legătura cu un suspect în mai multe dosare. Pe numele fostului procuror DNA Prahova au fost depuse la Parchet mai multe plângeri penale. Pe numele său au depus denunţuri atât Vlad şi Andreea Cosma, cât, se pare, şi Sebastian Ghiţă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

A ARS BISERICA. INCENDIU VIOLENT LA SCHITUL SFÂNTUL IERARH MODEST

Un incendiu violent s-a produs în comuna Stoenesti din Argeș, la Schitul Sfântul Ierarh Modest. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție, o ambulantă SMURD de prim ajutor și o autospeciala de prima intervenție și comanda. Focul a cuprins o biserica construită din lemn. La sosirea pompierilor ardea