PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

PRIMII PAȘI ÎN TELEVIZIUNE

Visează să devină prezentatori de ştiri, ştiri sportive, meteo, realizatori de emisiuni, să meargă pe teren sau să filmeze cele mai importante evenimente. Astfel de lucruri ne-au spus prichindeii care au intrat pentru prima dată într-un sediu de televiziune. În această săptămână elevii dâmboviţeni care vizitează sediul televiziunii MDI pentru a vedea şi activitatea din spatele camerelor de filmat. Echipa MDI TV/ MDI FM le-a prezentat noţiunile de bază, iar cei mici au pus întrebări, ba chiar au jucat diferite roluri.

Sfioşi, prichindeii de la Şcoala Paul Bănică, de la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzico şi de la Grădiniţa 13 au păşit în fiecare department şi au aflat câtă muncă este în spatele programelor pe care le văd pe micile ecrane.

Şcolarii şi preşcolarii au mers în toate colţurile televiziunii, curioşi despre fiecare lucru nou pe care l-au văzut.

Foarte încântaţi de ideea de a lucra în televiziune, elevii au vrut să arate că pot fi la fel de buni ca prezentatorii cu experienţă.

Copiii au aşteptat nerăbdători să vadă toate platourile de filmare şi mulţi dintre ei au spus că le-ar plăcea să lucreze în televiziune. Elevilor nu le-a scăpat niciun colţ al sediului MDI nestudiat, iar toţi membrii echipei s-au transformat în pedagogi. Copiii au intrat în rolurile reporterilor, ale prezentatorilor, au făcut poze pe platourile de filmare, însă cel mai mult s-au distrat la radio.

La finalul vizitei, elevii au primit diplome pentru curajul primilor paşi în televiziune

Comenteaza

comentarii

reclama ta