PRIMARUL DIN VIDELE FACE SENZAȚIE LA PĂCĂNELE N. BĂDĂNOIU: „NU A EXISTAT UN CÂȘTIG, NU E HOBBY…AM INTRAT DE CINCI ORI ÎN VIAȚĂ ÎNTR-O SALĂ DE JOCURI”

PRIMARUL DIN VIDELE FACE SENZAȚIE LA PĂCĂNELE N. BĂDĂNOIU: „NU A EXISTAT UN CÂȘTIG, NU E HOBBY…AM INTRAT DE CINCI ORI ÎN VIAȚĂ ÎNTR-O SALĂ DE JOCURI”

Imagini cu un primar din România fac senzație pe internet. Edilul șef din Videle, județul Teleorman a fost surprins în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc. Mai exact edilul și-a încercat norocul la păcănele. Și a avut baftă. A reușit să plece cu o sumă dublă față de cea introdusă în aparat. Localnicii împătimiți ai jocurilor spun că a facut un obicei din vizitele la păcănele și este generos atunci când câștigă. Contactat telefonic de reporterul MDITV, primarul a fost lovit brusc de amnezie. Nu știe când a intrat, dar știe că doar a salutat și nu a câștigat.


Aceste imagini au fost surprinse într-o sală de jocuri de noroc din oraș. Edilul șef din Videle, Nicolae Bădănoiu este captivat de joc și nu se uită la sume. Norocul îi surâde și în final reușește să iasă cu un câștig substanțial. Se pare că primarul este cunoscut de jucătorii de păcănele din oraș. Cel mai probabil, unul dintre ei, enervat de bafta primarului a și surprins imaginile și le-a făcut publice.


Deși a vrut ca viciul să rămână secret, imaginile cu primarul au devenit virale. La această încercare se pare că ar fi băgat 500 de lei și a primit 1000 de lei. În imagini primarul se arată fericit de reușită și chiar face cinste angajaților. Contactat telefonic de MDITV, primarul din Videle a negat că ar fi jucat la păcănele și ar fi câștigat, deși imaginile sunt elocvente. Acesta nu-și amintește exact când a intrat în sala de jocuri, dar spune că a fost de cinci ori în viață într-un astfel de loc.


REACȚIE PRIMAR VIDELE, NICOLAE BĂDĂNOIU
Este un material ..nu-mi aduc aminte. Era..nu știu..o zi..nu mai rețin..după 2000 și nu mai știu cât. Am intrat 30 de secunde..n-am avut un hobby din chestia asta..am alte priorități. Nu știu de când sunt..și acum 12 ani..și 15 ani..și acum 7-8 ani..nu știu 6 ani, 3 ani dacă intram să salut..am fost 10 secunde. Nu este vorba de bonus..nu am avut câștig…a fost acum 3 ani cam așa ceva..nu a existat bonus, doar am salutat. Nu știu dacă am intrat de..de 5 ori în toată viața. Am alte priorități. Dacă mă duc în bar, spun oamenii că sunt bețiv, dacă mă duc la mare, sunt baron..n-am hobby. Mi-aduc aminte cred că era sâmbăta sau duminica, nu a fost în timpul serviciului.


Nu este prima dată când primarul din Videle devine vedetă. În 2017, primarul oraşului Videle din judeţul Teleorman, localitatea de suflet a premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului de Interne, Carmen Dan, a ținut prima pagină în presă după ce și-a acordat lui, viceprimarului şi unor angajaţi ai Primăriei ”spor de dificultate” de 30 la sută din valoarea indemnizaţiei sau a salariului, pentru participarea la comisiile locale de fond funciar.

sursa video: www.infotr.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta