PRIMARIA DIN APARTAMENT

PRIMARIA DIN APARTAMENT

Primariile din judetul Ialomita sunt deja renumite in tara. Daca la Urziceni administratia locala are o adevarata crescatorie de pauni, la Fetesti probleme administrative se rezolva in apartament. Ati auzit bine, in urma unor probleme la cladirea unde avea sediul primaria, birourile au fost mutate intr-o scada de bloc. In zece apartamente, peste 120 de salariati ai primariei Fetesti intampina cetatenii. Primarul are biroul in sufragerie.

Problemele au aparut in urma cu 7 ani cand vechea cladire a primariei s-a deteriorat din cauza unor conducte de apa. Solutia ce se dorea a fi temporara i-a venit in minte primarului. Au mutat toate birourile intr-o scara de bloc. Au fost inchiriate de la regionala CFR Constanta, 3 etaje intr-o scara de bloc. In total 10 apartamente unde muncesc aproape 120 de angajati si pentru care primaria plateste lunar o chirie de 22.000 lei.Fiecare incapere este impartita de cel putin 3 functionari. Probleme sunt cu persoanele cu dizabilitati care nu pot ajunge la etaj. Cand apar situatii de acest fel, coboara reprezentantii primariei si rezolva solicitarile in strada.

Problema cea mare o reprezinta lipsa spatiului. Oamenii abia au loc sa isi desfasoare activitatea. Municipiul Fetesti numara aproximativ 35.000 locuitori. Functionarii, dar si locuitorii mai au de asteptat. Primaria va avea abia peste 2 ani un nou sediu.

Comenteaza

comentarii

reclama ta