PRIMAR,  ARESTAT  PREVENTIV  – VIDEO

PRIMAR, ARESTAT PREVENTIV – VIDEO

 

Primarul comunei dambovitene Aninoasa, Constantin Maricescu si cei  trei complici ai sai au fost aretsati preventiv. Dupa ore bune de audieri, magistratii de la Tribunalul Dambovita au emis, sambata  dimineata, mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele celor patru suspecti. Ei sunt acuzati ca au sustras conducte magistrale de transport de produse petroliere, creand un prejudiciu partilor vatamate de peste 1.500.000 de lei. In acelasi dosar, in urma cu 2 saptamini, procurorii DIICOT au mai arestat 3 politisti si un jandarm, tot din Dambovita.
Cei patru suspecti au fost adusi sub escorta, vineri aseara , la Taribunalul Dambovita. Procurorii DIICOT au cerut judecatorilor arestarea preventiva.

 

Politistii au efectuat 8 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Dambovita si Prahova, pentru destructurarea  grupari infractionale, specializata in infractiuni de furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu consecinte deosebit de grave. In urma perchezitiilor  au fost descoperite mai multe documente contabile, actele unor proprietati imobiliare, sume importante de bani si mai multe utilaje pe care procurorii au pus sechestru asigurator.  Cei patru suspecti pot ataca decizia instantei cu recurs.

 

Echipa: Mihai Eremia, Radu Constantinescu

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta