PRESA CENTRALĂ: “BĂDĂLĂU ȘI ȚUȚUIANU VOR FI EXECUTAȚI DE DRAGNEA”

PRESA CENTRALĂ: “BĂDĂLĂU ȘI ȚUȚUIANU VOR FI EXECUTAȚI DE DRAGNEA”

Presa centrală a vuit astăzi despre “curățenia” pe care Liviu Dragnea o va face în PSD. Mai multe publicații dau mai mult ca sigură informația că Adrian Țuțuianu va fi schimbat de la conducerea  PSD Dâmbovița. De furia lui Liviu Dragnea pare că nu va scăpa nici Nicolae Bădălău, președintele executiv al partidului. Ambii au făcut declarții anti-Dragnea înanite ca Mihai Tudose să fie schimbat din funcția de premier, iar Dragnea pare să nu fi uitat asta.

“Liviu Dragnea face curățenie după ultima criză cu care s-a confruntat partidul pe care îl conduce, odată cu schimbarea celui de-al doilea cabinet.

Președintele PSD i-a „pedepsit” pe cei care l-au susținut pe Mihai Tudose. Unul dintre aceștia este și președintele executiv al partidului, Niculae Bădălău.

Acesta va fi izolat în partid și va avea acum mai mult un rol decorativ. Niculae Bădălău era cel care asigura legătura dintre structura centrală și organizațiile din teritoriu.

Nu a participat nici la negocierile pentru noul guvern și nici la votul de învestire.

Pe aceeași listă neagră se află și Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița. Se pare că se va încerca o schimbare a acestuia din vârful filialei. ” a scris astăzi www.antena3.ro.

Și site-ul știripesurse.ro scria astăzi despre “execuțiile” din PSD. În articol scria că surse din partid spun că atât Bădălău cât și Adrian Țuțuianu vor fi “executați“ de Liviu Dragnea. Nici Nicolae Bădălău, nici Adrian Țuțuinau nu au putut fi contactați pentru a comenta aceste informații bombă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta