PREMIAȚI PENTRU STATORNICIE

PREMIAȚI PENTRU STATORNICIE

Au petrecut alaturi nu doar ani ci zeci de ani. Au reusit, ceea ce putini reusesc, sa ramana o familie trecand proba timpului. Mai multe cupluri de pensionari, ce au fost impreuna in casatorie, cel putin cinci decenii, au fost aniversate astazi la Primaria Targovistei. Evenimentul a devenit deja o traditie pentru administratia locala.

http://www.youtube.com/watch?v=q9FxJwtaXvw

In fiecare an, in preajma sarbatorilor pascale, dar nu doar atunci , Primaria Targoviste organizeaza un eveniment special. Cuplurile targovistene ce sunt alaturi in casnicie de cel putin 50 de ani sunt premiate, pentru exemplul pe care il ofera generatiilor mai tinere.

Initiativa administratiei locale a adunat laolalta, de la an la an, din pacte, din ce in ce mai putine cupluri. Anul acesta au fost premiate un numar de 15 familii de pensionari, ce au petrecul alaturi cel putin 50 de ani de casnicie. Cel mai performant, din acest punct de vedere, este un cuplu ce are deja 54 de ani petrecuti impreuna.In final cei prezenti, la ceremonia ce a avut loc in Sala Florentina a Primariei Targoviste, si-au urat reciproc cat mai multi ani impreuna.

Echipa: Horia Marin, Viorel Mateescu

Comenteaza

comentarii

reclama ta