POLIŢIŞTII DIN PRAHOVA SUNT ÎN ALERTĂ. DOI TINERI AU FOST DAŢI DISPĂRUŢI. A DOUA ZI DE CĂUTĂRI

POLIŢIŞTII DIN PRAHOVA SUNT ÎN ALERTĂ. DOI TINERI AU FOST DAŢI DISPĂRUŢI. A DOUA ZI DE CĂUTĂRI

Mădălin Georgian Calin, în vârstă de 18 ani, din Posești, este unul dintre tinerii dispăruţi. Tânărul a plecat voluntar de la domiciliu in cursul zilei de sâmbătă și nu a mai revenit. Mădălin a plecat către Ploiesti, cu intenția de a se angaja că muncitor necalificat. Băiatul și-a contactat familia  în dimineața de duminică, confirmând că este bine și că a reușit să se angajeze, după care nu a mai răspuns la telefon.Semnalmente: 1,75 m înălțime, 80 kg, ten de culoare închisă, păr scurt, șaten închis, fără semne particulare. La data plecării, era îmbrăcat cu bluza neagra, pantaloni maro, având în mână un geamantan de culoare roșu deschis. (foto stânga)

 

Un alt tânăr din  Boldești-Scaeni a  fost dat dispărut după ce mama lui a anunţat că fiul ei nu a ajuns în ţară aşa cum ar fi trebui. Tudor Ionuţ Cătălin, de 22 de ani,a plecat miercuri din Spania către casă și, de vineri seara, in jurul orei 23 (când spunea că se află în țară), nu a mai putut fi contactat. Semnalmente: 1,75-1,80 m înălțime, aproximativ 80 kg, brunet, ten măsliniu.
Ca semne particulare, ar avea două tatuaje, unul pe partea inferioară a gâtului și altul pe brațul și antebrațul drept. (foto dreapta)

Cei care îi recunosc şi au date despre localizare lor sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112.

Comenteaza

comentarii

reclama ta