POLIȚISTI PRINȘI CĂ LUAU MITĂ! UNUL ESTE DE FEL DIN DÂMBOVIȚA!

POLIȚISTI PRINȘI CĂ LUAU MITĂ! UNUL ESTE DE FEL DIN DÂMBOVIȚA!

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au pus in executare 3 mandate de aducere emise pe numele a 3 agenți de poliție din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul Politiei Rutiere, suspectați de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită.

După audierea acestora la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei trei inculpați, fiind luată măsura reținerii, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, în perioada noiembrie-decembrie 2018, aceștia au primit în repetate rânduri sume de bani cuprinse între 200 și 400 lei, pentru a nu lua aplica sancțiunile contravenționale impuse de lege unor conducători auto..

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Operații din cadrul D.G.A. și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Unul dintre agenții de poliție acuzați de luare de mită este Andrei G., din comuna dâmbovițeană Gura Suții. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Comenteaza

comentarii

reclama ta