POLIȚIȘTI GIURGIUVENI, ARESTAȚI PENTRU MITĂ

POLIȚIȘTI GIURGIUVENI, ARESTAȚI PENTRU MITĂ

Șeful de post de la Frătești și ajutorul său au fost arestați pentru mită. Cei care ar fi trebuit să vegheze la respectarea legii, au încălcat-o în mod repetat. Aceștia sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și trafic de influență. Cei doi inculpați au fost reținuți, iar Tribunalul Giurgiu a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru ambii agenți.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu au efectuat mai multe activități operative, finalizate cu punerea în executare a două mandate de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a șefului Postului de Poliție Frătești din cadrul I.P.J. Giurgiu și ajutorului șef post la aceeași subunitate de poliție, în prezent inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influență și furt calificat.

COMUNICAT SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE GIURGIU

În fapt, în perioada aprilie-mai 2016 , în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au pretins și primit sume de bani și bunuri de la mai multe persoane cercetate în cadrul unor dosare penale instrumentate la nivelul subunității de poliție, cât și de la conducători auto opriți pentru control în cadrul acțiunilor pe linie de supraveghere, dirijare și control a traficului rutier. (…) De asemenea, șeful de post a pretins şi primit de la administratorul unui depozit de material lemnos, suma de 500 lei, pentru a interveni pe lângă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu şi ai Gărzii Forestiere, care urmau să efectueze un control la depozitul pe care îl administrează(…)„.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta