POLIȚISTĂ AMENINȚATĂ CU MOARTEA

POLIȚISTĂ AMENINȚATĂ CU MOARTEA

Un bărbat a fost reținut pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea, pe o rețea de socializare, o polițistă din județul Argeș, aceasta lăsându-l fără permis pentru că a refuzat să oprească la un control de rutină. Potrivit anchetatorilor, femeia, fost jurnalist de meserie, a încercat să îl oprească pe bărbat la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea Cocu, iar pentru că acesta a refuzat să oprească, l-a lăsat fără permis. Ulterior, polițista Denisa Grigore a fost amenințată cu moartea pe Facebook de șofer, Ionuț Nicolae, în vârstă de 34 de ani.

Conducătorul auto, considerându-se nedreptățit după ce i-a fost reținut permisul, a fotografiat-o pe polițistă cu telefonul mobil și a pus apoi poza pe Facebook, însoțită de un mesaj amenințător.

După o serie de comentarii prin care mai multe persoane i-au transmis conducătorului auto că e ilegal să amenințe cu moartea pe cineva, acesta a continuat să posteze mesaje amenințătoare, iar apoi și-a închis pagina de Facebook. Polițista Denisa Grigore s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și a depus plângere, aici fiind adus și șoferul, care, în urma audierilor, a fost reținut 24 de ore pentru ultraj.

Suspectul a fost introdus în arestul Poliției Judeșene urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Amenințarea polițistei argeșene vine la doar câteva zile după ce un polițist a fost ucis cu zeci de lovituri de cuțit pe peronul Gării Burdujeni din Suceava.

Comenteaza

comentarii

reclama ta