POLIŢIA GĂEŞTI A SĂLTAT 11 SUSPECŢI CARE TÂLHĂREAU PE AUTOSTRĂZILE DIN ŢARĂ PRIN MOETODA “PANA”. 11 SUSPECŢI AU FOST SĂLTAŢI DE MASCAŢI!

POLIŢIA GĂEŞTI A SĂLTAT 11 SUSPECŢI CARE TÂLHĂREAU PE AUTOSTRĂZILE DIN ŢARĂ PRIN MOETODA “PANA”. 11 SUSPECŢI AU FOST SĂLTAŢI DE MASCAŢI!

UPFATE: Judecătorii din Găeşti au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor patru suspecţi cercetaţi în dosarul de tâlhărie instrumentat de Poliţia oraşului Găeşti. Aceştia au fost depuşi în arestul poliţiei dâmboviţene.

UPDATE: Poliţiştii din Găeşti au decis reţinerea pentru 24 de ore a patru suspecţi cercetaţi în acest dosar. Cei patru şi-au petrecut noaptea în arestul Poliţiei dâmboviţene. Un al cincilea este deja arestat preventiv într-un alt dosar instrumentat de Poliţia Buzău. Suspecţii reţinuţi vor fi prezentaţi magistraţilor găeşteni, cu propunere de arestare preventivă.

În această dimineață, polițiștii din Găești, sprijiniți de colegii de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, descind la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Comenteaza

comentarii

reclama ta