POD ÎN PERICOL DE PRĂBUŞIRE

POD ÎN PERICOL DE PRĂBUŞIRE

CAP VIDEO: Pericol pe Drumul Judetea 710 A, care face legatura intre Ghirdoveni si Moreni. Pamantul de la picioarele podului peste raul Cricov a inceput sa se surpe, iar localnicii risca sa ramana izolati, asa cum s-a intamplat cu cativa ani in urma. Oamenii sunt indignati de indiferenta autoritatilor judetene. Intregul drum este distrus.

Craterele de la cele două capete ale podului se măresc pe zi ce trece. Apa a erodat malurile, iar strctura de rezistenţă a podului este vizibil afectată.

Traficul greu din zonă, face ca drumul judeţean şi, implicit, podul să se distrugă şi mai tare. Utilajele grele de la Automecanica Moreni trec zilnic pe podul în pericol de prăbuşire. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa spun că proiectul de reamenajare a drumului este în procedură de achiziţie publică, fiind finalizate toate demersurile tehnice. Valoarea totală a proiectului de reabilitare a DJ 710 A, pe o suprafaţă de 8 kilometri, depăşeşte 90 de milioane de lei vechi. Reparaţiile vor fi demarate imediat ce se găseşte finanţare pe Ordonanţa 28.

Comenteaza

comentarii

reclama ta