PLAN DIABOLIC: A VRUT SĂ-ȘI OMOARE PRIETENA

PLAN DIABOLIC: A VRUT SĂ-ȘI OMOARE PRIETENA

Ies la iveală detalii șocante despre planul diabolic pus la cale de o adolescentă din Prahova care a încercat să-și omoare prietena cu o bâtă în propriul apartament. Fata acumulase mai multe frustrări și a gândit totul în detaliu. Din fericire, victima a scăpat la timp.
Este mărturia vecinei tinerei care a comis fapta. Incidentul s-a petrecut pe 15 februarie, intr-un apartament din Ploiești. Atunci, fata de 18 ani și-a chemat o prietenă în vizită, la o discuție. După ceva vreme gazda ar fi invitat victima în dormitor, sub pretextul că îi face o surpriză. Acolo i-a dat cu spray lacrimogen în ochi, și apoi ar fi lovit-o cu o bâtă în cap. Tănara de 19 ani agresată a început să țipe și cu ultimele puteri a ajuns la ușă, unde a fost auzită de un vecin. Omul a scos-o din locuința în care s-a petrecut fapta și a sunat la 112.
Victima de 19 ani a suferit mai multe răni la cap și mână. Agresoarea a fost reținută 30 de zile, în Penitenciarul Jilava.
Apropiații spun că eleva violentă vorbea adesea despre moarte și despre intenții necurate atât asupra altor persoane, cât și asupra sa. După aproape o lună de absență, de luni tânăra a revenit la școală.
Deși se știa că eleva de 18 ani era violentă în mod normal, instituția de învățământ în care activează afirma că nu o cunoștea cu astfel de probleme.
Conducerea colegiului mai spune că se vor face ședințe de consiliere pentru tânăra agresivă, dar și pentru colegii ei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta