PISICILE, MĂRUL DISCORDIEI ÎNTRE VECINI

PISICILE, MĂRUL DISCORDIEI ÎNTRE VECINI

Discuţii fără sfârşit între doi vecini din cartierul Aleea Trandafirilor. Mărul discordiei îl reprezintă pisicile fără stăpân de la bloc, care se adăpostesc în subsolul imobilului. O femeie le-ar da de mâncare necuvântătoarelor, care îl deranjează pe vecin, din cauza mirosului. Vorbele grele pe care şi le-au aruncat cei doi de-a lungul timpului au dus chiar la violenţe fizice, iar poliţia a deschis şi un dosar penal în acest caz.

Domnul Aurel Palas s-a mutat în cartierul Aleea Trandafirilor de aproximativ şapte luni, iar de ceva timp, spune că a ajuns în culmea disperării. Totul din cauza unei vecine, iubitoare de pisici, care are grijă de mâţele din faţa blocului. N-ar fi fost o problemă dacă acestea nu s-ar fi pripăşit în subsol, iar mirosul nu i-ar fi afectat pe vecini.

Bărbatul spune că s-a ajuns în această situaţie din cauza doamnei Dăncescu, cea care protejează animalele. De săptămâni întregi, din cauza mirosului provocat de dejecţiile pisicilor, locatarul nu a mai putut deschide fereastra pentru a aerisi camera în care stă sora sa grav bolnavă.

Discuţiile dintre cei doi vecini au degenerat într-o adevărată luptă.

După această situaţie, bărbatul s-a ales cu o amendă pentru tulburarea liniştii publice, iar despre femeia care l-a plesnit spune că are dosar penal pentru loviri şi alte violeţe. Varianta vecinelor nu am putut să o aflăm, întrucât acestea au refuzat dialogul cu jurnaliştii noştri.

Preşedintele asociaţiei spune că doamna Dăncescu a acceptat să fie acoperită intrarea prin care pisicile ajung în subsol şi că ar fi de acord şi ca cineva să adopte pisicile. Din păcate, nu există un adăpost pentru pisici în care necuvântătoarele să poată merge.

Comenteaza

comentarii

reclama ta