PIETON ACCIDENTAT MORTAL ÎN TIMP CE TRAVERSA NEREGULAMENTAR

PIETON ACCIDENTAT MORTAL ÎN TIMP CE TRAVERSA NEREGULAMENTAR

Un bărbat a fost accidentat grav la Chiajna, de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar. Pietonul a fost lovit la cap, fiind inconștient la momentul sosirii echipajului de ambulanță. Din nefericire, în cursul nopții, victima a decedat la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele șoferului.

Evenimentul s-a produs marți seară în localitatea Chiajna, pe podul de la Dragomirești. Din primele date se pare că pietonul se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Șoferul unui autoturism care circula regulamentar nu l-a văzut și l-a lovit în plin. Impactul a fost unul violent. Pietonul lovit la cap a căzut ca secerat pe șosea, fiind inconștient. Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor bărbatului rănit, după care l-au transportat la spital.

Șoferul a fost testat de oamenii legii, însă rezultatul aparatului etilotest a fost zero. Victima nu avea niciun document de identitate asupra sa, neputând fi identificat până în momentul de față. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta