PIEŢARII AU LUAT CU ASALT PRIMĂRIA SLOBOZIA

PIEŢARII AU LUAT CU ASALT PRIMĂRIA SLOBOZIA

SLOBOZIA, IALOMIŢA

Protest spontan la PrimariaSlobozia! Comerciantii din Bazarul Municipal Slobozia au luat cu asalt sediul administratiei locale, fiind nemultumiti ca li se cer retroactiv banii pentru facturile la utilitati, din ultimii trei ani. Fara sa asculte nemultumirile protestatarilor, primarul a replicat scurt ca nu va ceda acestor presiuni ale pietarilor.

Decizia plății retroactive a utilităților impusă comercianților din Bazarul Municipal a fost luată de actuala conducere a societății Servicii Publice Slobozia, în urma unui audit extern, care a scos la iveală faptul că societatea a plătit ilegal utilitățile pentru Bazarul Municipal.

Conform contractelor încheiate, Servicii Publice ar fi trebuit să refactureze plățile la utilități tuturor comercianților, iar această obligație nu a fost pusă în practică niciodată.”, declara recent Dorina Milea, actualul director al Servicii Publice Slobozia SRL. Astfel că s-a luat decizia ca sumele plătite ilegal să fie recuperaţe de la comercianţi.

Nu este normal să păţim aşa ceva. Pentru ce să plătim? De ce nu ni s-a explicat de la început?”, spun vânzătorii indignaţi de faptul că sunt obligaţi să plătească pentru mânăriile altora. După zeci de minute de aşteptare pe holurile Primăriei Slobozia, în faţa comercianţilor şi-a făcut apariţia primarul Adrian Mocioniu, care nu a stat prea mult la discuţii cu protestatarii. Acesta le-a dat o replică scurtă, care i-a lăsat fără cuvinte pe pieţari.

Nu vom ceda acestor presiuni! Aveți încheiat un contract pe care trebuie să-l respectați!” (Adrian Mocioniu)

Oamenii au fost nevoiţi să se întoarcă la tarabe, fără o soluţie în acest caz, daqr spun că nu vor accepta să plătească mii de lei din cauza greşelilor făcute de angajaţii statului. Problemele financiare ale societății Servicii Publice Slobozia nu sunt singulare, iar procesele curg pe bandă rulantă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta