PETROLUL A DEFILAT LA RĂCARI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CAP VIDEO

Petrolul si-a asigurat, in proportie de 99%, promovarea in Liga a III-a inca din turul barajului cu Dentas Tartasesti, jucat la Racari. Petrolul a castigat cu 3-0, iar meciul de sambata, de pe Ilie Oana, se anunta doar o formalitate.

2.000 de prahoveni au însoțit-o pe Petrolul la meciul tur al barajului cu Dentaș Tărtășești, disputat la Răcari și câștigat de echipa lui Octavian Grigore cu 3-0, asigurând o atmosferă electrizantă. Dentaș, campioana-surpriză din Liga a IV-a dâmbovițeană, a rezistat doar o repriză, în fața unei formații care nu avea practic cum să piardă confruntarea de sâmbătă. Cl. Tudor (47), Prunescu (69) și N. Popescu (86) au înscris golurile cu care Petrolul a rezolvat ecuația promovării în Liga a III-a într-o după-amiază caldă și însorită la Răcari. Returul e programat sâmbăta viitoare, pe Ilie Oană, în nocturnă, de la ora 20.00. Organizatorii promit un show de proportii si asteapta 10.000 de oameni la stadion, la jocul care o va readuce pe Petrolul oficial pe harta fotbalului mare, dupa un an petrecut la judet.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SUTE DE AMENZI ÎN 24 DE ORE

În weekend, polițiștii, împreuna cu jandarmii și instituțiile cu atribuții de control, au acționat atât in uniformă, cât și in civil, pentru a verifica modul în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au fost vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile și terasele, dar