PETRE DAEA ȘI-A FĂCUT PIAȚA LA TÂRGOVIȘTE

PETRE DAEA ȘI-A FĂCUT PIAȚA LA TÂRGOVIȘTE

Ministrul Agriculturii și-a făcut piața dis-de-dimineață la Târgoviște! Petre Daea a fost foarte matinal, venind la 7 dimineața la Piața 1 Mai, nu la 9:30 cum era anunțat programul inițial. Acesta a cumpărat mai multe produse românești, încadrându-se în banii oferiți de soție înainte de a pleca de acasă. Nu știe ce va face cu ele, pentru că responsabilă și cu bucătăria, nu doar cu finanțele, este tot soția sa. Ministrul a stat de vorbă cu producătorii, care parcă și-au înghițit limba în fața lui și au uitat de toate nemulțumirile pe care le au în fiecare zi și nu a plecat din piață până nu s-a pupat cu bătrânele din spatele tarabelor.

Pregătiri mari în Piaţa 1 Mai încă de la primele ore ale dimineţii. Producătorii au fost anunţaţi că vor fi vizitaţi de Ministru, însă, nu au aflat de modificarea orei, astfel că abia au reuşit să-şi aşeze marfa pe tarabe înainte să ajungă Petre Daea, pe care l-au primit cu urări de sănătate. Ministrul Agriculturii s-a perindat printre tarabe şi a cumpărat „d-ale gurii”, aşa cum i-a spus soţia sa.

Cât a cheltuit la cumpărături, nici Petre Daea nu ştie. Deşi a fost foarte atent la bani şi la restul primit, cheltuie atât cât decide soţia şi mănâncă tot ce decide soţia.

Nu vă gândiţi că Ministrul a cărat singur cumpărăturile. De fiecare dată, cineva era atent să-i ia punga din mână pentru a fi dusă la maşina.

La Târgovişte a aflat şi Ministrul Agriculturii de ce nu merg bine vânzările în pieţe.

Înainte ca Ministrul să ajungă în piaţa de la Târgovişte, producătorii spuneau că s-a făcut „curăţenie” printre tarabe, în sensul că cei care nu vând tocmai legal nu şi-au mai făcut apariţia.

Astfel că, din plimbarea sa prin piaţă, pentru că Ministrul spune că nu a fost vizită, Petre Daea a plecat cu sacoşele pline de verdeţuri, mere, nuci şi lactate. Apoi au urmat alte întâlniri organizate cu crescători de animale din Dâmboviţa, pentru că programul vizitei, pardon, al plimbării prin judeţ, a fost unul extrem de încărcat. N-a plecat din Piaţa 1 Mai până nu s-a pupat cu doamnele din spatele tarabelor.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta