PERICOL DE EXPLOZIE DUPĂ INCENDIU

PERICOL DE EXPLOZIE DUPĂ INCENDIU

A fost pericol de explozie în Argeș după un incendiu izbucnit la o firmă de termopane. Acoperișul clădirii a ars în întregime. Chiar lângă clădirea în flăcări era și o stație gpl, așa că pompierii au acționat rapid pentru a îndepărta pericolul. Incendiul a pornit de la vegetația aprinsă din apropiere.
Incendiul violent a izbucnit la o hală de producție termopane din localitatea Călinești din Argeș. Acoperișul a fost cuprins de flăcări uriașe. La sosirea pompierilor acoperișul clădirii ardea pe o suprafață de 400 mp. Patru autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului și au intervenit.
Este vorba despre o construcție din cărămidă care fabrica termopane. A fost pericol mare de explozie. Lângă această clădire se afla o stație de gpl la 10 metri. Pompierii au localizat focul și au izolat incendiul pentru a evita propagarea focului la stația GPL. Din primele verificări, cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații deschise. Paguba se ridică la 25.000 de lei. Au ars vegetație uscată pe aproximativ 50 de mp și acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

Comenteaza

comentarii

reclama ta