PARCUL DIN CÂMPINA RĂMÂNE ŞANTIER PÂNĂ LA PRIMĂVARĂ

PARCUL DIN CÂMPINA RĂMÂNE ŞANTIER PÂNĂ LA PRIMĂVARĂ

Un parc din Câmpina care ar fi trebuit să fie reabilitat în patru luni stă şantier de aproape un an de zile. Toate termenele de execuţie au fost depăşite, iar penalităţile curg. Acum muncitorii au abandonat şantierul şi lucrările vor fi reluate abia la primăvară.
Modernizarea Parcului de la Soldat, aşa cum este cunoscută zona din Câmpina, a început la 24 aprilie 2018, termenul inițial de finalizare fiind de patru luni. Acest termen a fost prelungit de patru ori până în prezent, iar din 25 octombrie au început să fie aplicate penalități de întârziere. Lucrările sunt executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, iar valoarea investiției este de 1.682.780 lei fără TVA. Motivele întârzierilor au fost multe, iar de fiecare dată municipalitatea a mai acceptat un nou termen. La ultima ședință a Consiliului Local din 2018 s-a constatat că lucrările sunt realizate în proporție de 85%, că penalitățile de întârziere sunt percepute în continuare și au ajuns undeva la 37.000 lei și că, probabil, parcul se va termina în primăvară, la un an de la demararea lucrărilor.
Viceprimarul nu a putut să ofere însă şi un termen la care lucrările vor fi finalizate. Acesta s-a mulţumit să transmită informaţia că lucrările au fost întrerupte din cauza vremii şi că vor fi reluate când vremea se va încălzi. Ba chiar a considerat că faptul că lucrările nu au fost finalizate poate fi si un lucru bun pe principiul: este bine că trece o iarnă peste un șantier neterminat pentru că vom vedea efectele. sursa:campinatv.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta