PĂCĂLIȚI DE UN ESCROC, SALVAȚI DE UN VIITOR POLIȚIST. O NOUĂ LOVITURĂ PRIN METODA ACCIDENTUL

PĂCĂLIȚI DE UN ESCROC, SALVAȚI DE UN VIITOR POLIȚIST. O NOUĂ LOVITURĂ PRIN METODA ACCIDENTUL

Doi bătrâni din Pitești și-au dat banii pe care îi strânseseră pentru înmormântări ca să își salveze copilul. Nu s-au gândit nicio secundă că ar putea fi înșelați. Ați intuit corect, este vorba, din nou, de oameni trași pe sfoară prin metoda accidentul.
“Mama, tata, am fost implicat într-un grav accident rutier! Am dat cu mașina peste o femeie. Am nevoie de bani, urgent! Mai mulți bani! Eu sunt reținut la poliție. O să vină fiul femeii rănite să ia plicul. Mama lui e în stare critică. Trebuie să ajungă urgent la un spital din București! Ajutați-mă!”
Acesta a fost mesajul care i-a facut pe doi soți din Pitești să dea 30 000 de lei unui escroc. Băiatul plângea și își ruga părinții să îl scape din situația în care se afla. Inițial, femeia, care mai auzise despre înșelătorii prin telefon, a mers la soțul ei să îi povestească și să alerteze poliția. Escrocul i-a făcut însă pe amândoi să creadă că povestea e una reală. Așa ca au luat toți banii de înmormântare și i-au dat.
Vecinii păgubitului susțin că nu ar putea să fie înselați nici in ruptul capului cu asemenea povești despre care au tot auzit.
Polițiștii atrag atenția tuturor cetățenilor cu privire la metoda Accidentul și îi sfătuiesc pe aceștia să nu dea bani necunoscuților.
30 000 de lei, atât a reușit să le ia minorul din Constanța. Inițial, bătrânii i-au spus că au doar 20 000 de lei în casă, dar escrocul nu s-a multumit cu această sumă și a forțat nota. Norocul celor doi a fost că imediat după ce au dat banii, un viitor polițist, vecin de-al lor, a aflat despre întreaga situație și a alertat poliția. Astfel, minorul a fost prins rapid și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, prezentat instanței de judecată, s-a decis să rămână în libertate, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

Comenteaza

comentarii

reclama ta