OMAR HAYSSAM AFLĂ ASTĂZI DACĂ VA FI ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE – CEREREA SE JUDECĂ LA TRIBUNALUL DÂMBOVIȚA

OMAR HAYSSAM AFLĂ ASTĂZI DACĂ VA FI ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE – CEREREA SE JUDECĂ LA TRIBUNALUL DÂMBOVIȚA

Omar Hayssam află astăzi răspunsul la cererea de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale. Cerera  are termen,astăzi , la Tribunalul Dâmboviţa.

Termenul iniţial era de 12 iunie, dar a fost preschimbat pentru 28 iunie pentru a fi înaintat un raport de expertiză către Comisia de Avizare şi Control al actelor medicale şi către Comisia superioară medico-legală din cadrul INML Mina Minovici în vederea avizării acestuia. Omar Hayssam a fost condamnat în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul ‘Volvo Truck’, trei ani de închisoare în dosarul ‘Foresta Nehoiu’, doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.
Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul ‘Manhattan’, în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.

Hayssam a fost adus în fața judecătorilor sub escorta, el fiind încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranță Mărgineni, jud. Dâmbovița.

 

UPDATE : Judecătorii Tribunalului Dâmbovița au amânat cauza pentru data de 16 august 2018

Iată soluția!

“Amână cauza la data de 16.08.2018, ora 10:00. Se va emite adresă către Comisiei de Avizare şi Control a actelor medico-legale, din cadrul INML Mina Minovici, pentru a comunica dacă raportul de expertiză medico legală existent la dosar a fost supus procedurii avizării, întrucât din adresa înaintată la dosar nu reiese în mod clar acest aspect. La adresă se vor ataşa: cererea depusă de apărătorul condamnatului la data de 15.05.2018 şi biletul de externare BTEXT nr. 0051555/25.05.2018 emis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru Omar Hayssam. Se vor trimite Comisiei Superioară Medico Legală din cadrul INML Mina Minovici, adresa emisă de Comisiei de Avizare şi Control a actelor medico-legale şi biletul de externare BTEXT nr. 0051555/25.05.2018 emis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru Omar Hayssam. Se va reveni cu adresă către Spitalul Universitar Bucureşti pentru a înainta la dosar raportul medical şi orice alte înscrisuri medicale întocmite pe numele pacientului Omar Hayssam, pentru a fi avute în vedere la obţinerea avizării raportului de expertiză A5/12445/2017, de Comisiei de Avizare şi Control a actelor medico-legale şi de către Comisia superioară medico-legală din cadrul INML Mina Minovici. Vor fi comunicate prin e-mail apărătorului condamnatului, prezenta încheiere şi adresele emise de cele două comisii din cadrul INML Mina Minovici. Se emite adresă către Baroul Dâmboviţa, pentru a-i fi desemnat condamnatului un avocat din oficiu. Pronunţată în şedinţa publică din data de 28.06.2018.”

 

 


Comenteaza

comentarii

reclama ta