IOANA CONDEA A AJUNS ACASĂ PENTRU ULTIMA DATĂ

IOANA CONDEA A AJUNS ACASĂ PENTRU ULTIMA DATĂ

Ioana Condea a ajuns acasă pentru ultima dată. Trupul tinerei prahovence decedată după ce a fost bătută și mutilată de un proxenet în Germania a fost repatriat. Mama Ioanei s-a luptat până în ultimul moment pentru a-și aduce fiica lângă ea. Ioana a murit pe 13 ianuarie pe patul unui spital din Germania după patru ani de chin. Familia a aflat vestea abia pe 23 ianuarie.
Durere fără margini în familia Ioanei Condea, tânăra care a sfârșit după ani de chin departe de familie și de băiețelul ei. Ioana Condea, tânăra din Poiana Câmpina a plecat din România cu promisiunea unei prietene că o va ajuta să lucreze în Germania pentru a-i asigura un trai bun băiețelului pe care îl avea din prima relație. Peste hotare a ajuns însă să lucreze într-un bordel, sub îndrumarea unui proxenet care îi lua banii. Când fata nu a mai suportat calvarul, a refuzat să-și mai vândă trupul. Atunci bărbatul a bătut-o crunt până a lăsat-o în comă. Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă. În urma anchetei s-a stabilit că agresor a fost Robert Tănase, soţul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania. Robert a fost condamnat la opt ani de închisoare şi îşi execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. După scena de violență extremă Ioana a rămas cu sechele grave.
Nu vorbea, nu-și folosea mâinile, nici picioarele. Mama fetei a vizitat-o când a putut și îi crește băiețelul acasă la Poiana Câmpina. Femeia a sperat până în ultimul moment la o șansă. Pe 13 ianuarie Ioana a decedat în Germania. Familia a aflat vestea pe 23 ianuarie. Mama fetei a mers în Germania după ce a primit mai multe donații, însă repatrierea a fost foarte dificilă. Acum Ioana a fost adusă acasă.
În urma Ioanei a rămas un băiețel de 5 ani care va crește doar cu bunicii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta