NOI VREM RESPECT! – VIDEO

NOI VREM RESPECT! – VIDEO

Leonardo Badea: Îl respectăm pe Crin Antonescu și așteptăm să fim respectați de acesta

Criza din Uniunea Social Liberala, cea mai mare de la infiintarea acestei aliante politice, se adanceste pe zi ce trece. Toate incercarile de reconciliere au esuat, alimentate de unele declaratii ale reprezentantilor celor doua tabere existente in USL. Spiritele s-au incins si mai mult dupa ultimul… ultimatum dat de Crin Antonescu  lui Victor Ponta: Pana luni seara sa aleaga intre USL si USD!

Liderul liberal a declarat, imediat dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca premierul social-democrat construieste un guvern USD pentru a inlocui cabinetul USL.

“Luni seara sau marţi, vom avea fie un guvern USL, fie un guvern USD, lipsit de orice legitimitate şi căruia, ca atare, noi îi vom cere demisia imediată”, a declarat Antonescu dupa discutia purtata cu Victor Ponta.

Intrebat daca acest lucru inseamna iesirea PNL de la guvernare, Antonescu a raspuns:

„Până una, alta, am cam fost daţi afară de la guvernare”.

In opinia social-democratilor damboviteni, toata aceasta disputa trebuie sa inceteze, iar USL trebuie sa mearga mai departe, sa-si indeplineasca obligatiile asumate in fata electoratului. Referindu-se la ultimatumul lui Crin Antonescu, senatorul PSD Leonardo Badea a subliniat ca intre prieteni, ultimatumul nu este o modalitate de comunicare sic a asteapta mai mult respect din partea partenerilor liberali.

 

Echipa: Iulian Bănășanu, Radu Constantinescu

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta