NOI DETALII ÎN CAZUL CRIMEI DIN CĂLĂRAȘI

NOI DETALII ÎN CAZUL CRIMEI DIN CĂLĂRAȘI

 

Ancheta complexă, în cazul crimei din Călărași unde un șofer a fost ucis de doi oameni pe care i-a luat la ocazie, continuă. Anchetatorii au deja un cerc de suspecți. Mobilul crimei nu a fost jaful, este concluzia la care au ajuns până acum oamenii legii. În acest timp, soția șoferului, transportată și ea la spital în stare gravă a fost stabilizată și a reușit să le ofere anchetatorilor detalii importante în acest caz.

Agresorii sunt căutaţi pentru omor, după ce au ucis un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia. Cei doi soţi mergeau dinspre Drajna spre Feteşti în momentul în care au oprit maşina şi i-au luat pe cei doi indivizi care făceau autostopul. Pe DN3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar aceștia i-au solicitat bărbatului să oprească mașina pentru a putea coborî. A fost momentul în care s-au năpustit cu cuțitele asupra cei doi, soț și soție. El avea 58, iar ea 55 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat la o distanță de aproximativ 5 metri, lângă o baltă de sânge. Moartea a provenit cel mai probabil din cauza leziunilor produse prin înjunghiere la nivelul gâtului. Femeia a scăpat de criminali, ulterior anunțând Poliția prin numărul de urgență 112.

Ancheta este una complexă. Soția șoferului, salvată de medici în ultimul moment a reușit să le ofere date anchetatorilor. Până la acest moment se știe sigur că această crimă nu a avut drept scop jaful. Anchetatorii susțin de asemenea că agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit și nu se cunoșteau cu victimele. Se merge pe mai multe piste, iar informațiile oferite de victima din spital sunt esențiale pentru anchetă.

Se pare că între cele patru persoane nu a existat niciun conflict, iar din mașină nu a dispărut nimic.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta