NICIUN COPIL NU A FOST RESPINS!

NICIUN COPIL NU A FOST RESPINS!

In Dambovita nicio cerere de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare nu a ramas nesolutionata. Astazi au fost afisate la unitatile de invatamant rezultatele primei etape de inscriere in invatamantul primar. In clasa zero au fost inscrisi in judetul nostru 4305 copii. Au ramas libere aproape 1800 de locuri, care se pot ocupa in cea de-a doua etapa, programata pentru perioada 8-17 mai.

http://www.youtube.com/watch?v=csLINuZCd9c

La Scoala „Mihai Viteazul” din Targoviste, perioada de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare a inceput cu o avalansa de cereri. Dupa primele zile, parintii nu s-au mai inghesuit la secretariatul unitatii de invatamant. Luni, reprezentantii scolii au afisat listele cu copiii inscrisi. Nimeni nu a ramas pe dinafara, dimpotriva au ramas 14 locuri libere.

Dambovita sta foarte bine in ceea ce priveste inscrierea copiilor in invatamantul primar. A spus-o chiar ministrul Educatiei, intr-o videoconferinta cu sefii inspectoratelor scolare din intreaga tara. La noi, nicio cerere de inscriere pentru clasa pregatitoare nu a ramas nesolutionata. Au fost inscrisi in clasa zero 4305 copii. Au ramas libere 1800 de locuri in 107 scoli dambovitene. In Targoviste, cele mai multe cereri s-au primit la Scoala „Coresi”, Scoala „Vasile Carlova” si „Ioan Alexandru Bratescu Voinesti”. In plus, in top 50 pe tara, din punct de vedere al concurentei, Dambovita este reprezentata de Scoala “Coresi”, care ocupa locul 34.

Daca in clasa pregatitoare s-au inscris peste 4300 de copii, in clasa I numarul lor este de 375. Cea de-a doua etapa de inscriere in invatamantul primar are loc in perioada 8-17 mai.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Comenteaza

comentarii

reclama ta